onsdag 20. juni 2012

Et lite kortras....

Hei igjen. Ja dagene går og vi med dem. Har ikke akkurat problemer med å få dagene til å gå nei-skulle gjerne hatt flere timer i døgnet jeg.
I dag kommer et lite ras med kort igjen. Er høytid både for konfirmasjons-og bryllupskort+ litt andre også.Har bla. laget 74 bordkort til bryllup.
Geir knipsa et koselig bilde av hundene våre her en dag. De har egentlig ikke lov å ligge i stolen, men såg sitt snitt til det da de trodde ingen såg dem Til helga er det hundeutstilling i Oppdal. Første gang i ringen for Apollo og meg. Søstra mi skal være med og stille søstra til Apollo-Tessi. Vi er like spente begge to, og krysser fingrene for at det skal gå bra. Så på torsdag blir det "shining" i stor skala her med bading og børsting.
Har bestilt meg ny symaskin også. En Elna overlock maskin. Gleder meg som en unge til den dukker opp. En slik har stått på ønskelista lenge, å nå gikk ønske i oppfyllelse. Så nå skal det gå som en lek å sy i stretch- og glatte stoffer.
Sola glimrer jo med sitt fravær, så da er et greitt å ha noe å ta seg til.Ha ei fortsatt fin uke alle sammen:))2 kommentarer:

  1. Neimen i alle dager for et kortras da Marita, du har ikke ligget på latsida ser jeg! Koslig bilde av de to små søtingene dine, som lurer seg til en kosestund, hehe :-)

    SvarSlett
  2. Ojsann! Så mykjy fint du ha lågå. Lenge sia e ha våre på "besøk" inne her. Bordkortan va nydelige, snart ferdig med bordkortprosjektet her i gården å :-) Litt av en jobb gitt, men håpe døm bli fornøgd døm som ska ha døm :-) Bestandig spennande med sleke uppdrag. Fekk nå ikkje akkurat mindre lyst på Tim si klukke, ette å ha sett kortan dine her.. MÅ nok berre investere i den ja i løpet tå såmmårn :-)

    SvarSlett