fredag 25. mai 2012

Godt og varmt....

Uff å uff:-/ nå må jeg skjerpe meg her. Har ikke skrevet noe på bloggen siden mars jo. Men det er liv i meg da.
Apollo vokser og trives sammen med oss her, å nå har søstra hans flyttet til Dombås også. Søstra mi har henne på for. Så det var stas å treffe henne igjen syns Apollo. Utstilling har vi meldt oss på også i Oppdal den 23.juni. Må trene litt på bilkjøring før den tid for Apollo blir så lett bilsyk. Vi har så smått begynt på dressur kurs også-så dagene flyr avgårde her. Litt sying har det blitt-men mest kort har det gått i nå. Har hatt noen bestillinger nå i disse konfirmasjonstider, og framover blir d bryllupskort.
Skal ta noen bilder av de firbeinte, så dere får se hvor fin han er blitt.
Her kommer et kort-ras av noe jeg har laget.


Ha ei fin pinse helg alle sammen-så skal det ikke bli så lenge til jeg skriver og legger ut noe her!!

3 kommentarer:

  1. Næmmen i alle dager så mange fine og personlige kort du har laget da Marita, nå ble jeg skikkelig imponert :-) Gleder meg til å se bilder av de firbeinte, tenker dere koser dere! Har du sett at Papirpikene feirer 1-årsjubileum neste helg? Kanskje damene fra oppi dal'n skulle fylle opp en bil og komme på treff? Er pr i dag 5 plasser ledig, så bare send meg en mail. Skal ha litt feiring fredag og lørdag i åpningstida, og treff på fredagskvelden. Dessuten blir det gode tilbud :-)

    SvarSlett
  2. Lenge sia e ha våre på "besøk" i bloggen din ser e, så mange fine kort du ha lågå. Hadde det ikkje våre for konfirmasjonshelg, så tenkjé oss muligens, kanskje,ganske sikkert ha våre på 1 årsdags feiring på Gjøvik ;-)

    SvarSlett
  3. Så mange fine kort du har laget Marita :)

    SvarSlett