onsdag 18. januar 2012

Godt nyttår får jeg si til dere som stikker innom-har ikke vært innom her siden romjula. Det ble en trist romjul for oss da vi måtte avlive Gizmo, men han var syk og fikk det best da han fikk sovne inn.
Samme kvelden som dette skjedde, ringte jeg på en ny hvalp i Trøndelag. Denne var det noen som var i tenke boksen på, men de skulle få et kull ca 16.jan. Så vi bestemte oss for å ta en fra det kullet. Spenningen har vært stor her, for mor i huset ville ha en svart og hvit hanne. Mor er svart og far var brun. På lørdag fikk jeg en tlf fra Åshild om at hvalpene kom torsdag 12.jan., og ALLE åtte var svarte. 3 hanner og 5 tisper kom det. Så vi tar en tur oppover til Buvika i februar for å ta ut en hvalp. Gjett om vi gleder oss. Navnet har vi også bestemt-han skal hete Apollo:-) Skal legge inn bilde så fort jeg vet hvilke vi skal ha.
Ellers fikk jeg sydd meg en ny julekjole mellom håndball kampene til damene i desember. Sydd i chenille fra Stoff & Stil, mønsteret er onion 2035. Blir flere av denne. Har sydd meg en i svart mikro fleece som jeg skal legge ut bilde av når jeg får rotet meg til å ta ett.
Julekort ble det heller dårlig med-får starte i god tid i høst tenkte jeg. Tida strakk rett og slett ikke til før jul.
Har bestilling på diverse kort framover nå, så jeg håper jeg skal komme ut av "tørka".
Har fått laget to kort nå på nyåret. Det ene til en elektriker og det andre til en produksjonsveileder på Tine.


Ønsker der ei fortsatt fin uke og ei god helg:-)

 

3 kommentarer:

 1. ååå, så morsomt med ny valp...kommer til å bli liv i leier`n da ja.....

  Superlekker julekjole..!!..
  Gjett om jeg skal på leting etter Union mønster i morra da..... Har vært på leting etter sånn kjolemønster i en evighet, men ikke funnet noe som jeg liker...dette så jo ut til å være en perfekt modell.

  Her har kortmodusen vært litt laber også, men var på Hønetreffet i hegla, og det ble 5 kort... Nå okkuperer dattra hobbyrommet igjen (på madrass) så der kommer jeg nesten ikke inn døra.... gleder meg til leiligheten hennes er ferdig oppusset, så jeg kan få igjen "livet" mitt..

  Hadde vært kjempekoselig om du kunne ha kommet og vært med på Hønetreffet en gang... skal være flere utover våren, så det er flere valgmuligheter... (hint-hint)

  klem
  HegeT

  SvarSlett
 2. Kanonflott julekjole da!
  herlige kort du har laget også. Den klokkedien er jo flott, den måtte jeg og kjøåe.
  God helg!
  Klem fra Gro

  SvarSlett
 3. Knallkule kort Marita. Og kjolene dine er kjempefine :)

  SvarSlett