onsdag 17. juli 2013

Litt nytt fra denne kanten

Hei på dere :-)
Litt nytt fra denne kanten en sen kveld da en egentlig skulle vært i seng;-) Skal opp igjen kl.04.00 i morgen for minstemann og jeg skal ta toget til Oslo kl05.13. men men-skal gå det også.
Sommervarmen lar vente på seg ser det ut til. Men da har en god samvittighet for å drive inne. Har ferie i to uker nå, å da passer det godt å sitte inne på arbeidsrommet og drive med litt puslerier.
Har sydd noen kjoler til noen små frøkner. Måtte prøve ut et mønster. En Marius-genser med rundt bærestykke har jeg strikket på bestilling til ei jente. Og noen kort har det også blitt!
Ønsker dere en fortsatt fin sommer-og håper snart at solen kan titte fram også. Ikke mange dagene vi har hatt til nå med godt vær :-/
4 kommentarer:

 1. You are invited to follow my Christian blog

  SvarSlett
 2. Wow! Her var det mye flott, jammen er du kreativ Marita! Godt å se at du fortsatt lager litt kort ;-) Har ikke vært så mange skikkelig fine dager her heller, men i det minste vært litt varmere i lufta og flott turvær de siste par ukene. Så man må nyte de små stundene som er... Fortsatt god sommer, og god tur til hovedstaden :-)

  SvarSlett
 3. Morsomt kort til brudepar : )

  SvarSlett
 4. Så mykjy fint du ha låggå, klyppe-lime-syr å strikka... skjønna ikkje kor kreativ du æ. Knallfint alt du låggå <3

  SvarSlett