torsdag 6. oktober 2011

Høsten er her

På tide å tørke støv av bloggen min. Lenge siden jeg har blogget nå-men har ikke ligget på latsiden av den grunn.
 Første helga i september var jeg og to venninner på Totentreffet. Skal si vi kosa oss. Har bestemt oss for å delta neste år også. Så mange koselige og trivelige folk som vi stiftet bekjenskap med denne helga:)) Håper vi treffest igjen neste år også!!
Har ikke laget så mange kort, men har sydd desto mer. Har blitt noen flere kjoler-både store og en liten så langt. Blir flere av de små også. Mønsteret til den lille er et onion mønster, og de store er klinkekult kjoler:))
Har også fått sydd en "lappeduk" til dattera mi.
Kortet med sykepleier er et bestillingskort. Første gangen jeg har vært på apoteket og handla "stæsj" -sprøyta:)) Motivet er fra Art impression.
Gaveposen var det mamma som fikk på bursdagen sin nå i september. Oppi lå en pengepung som hun hadde ønska seg!!
Gråtass genseren er det en liten sjarmør som ble ett år den 1.oktober som skal ha. Er den tredje i rekken-den fjerde er underveis. Den blir til ei jente som snart er 3 år:)) Artig genser å strikke-blir ikke lei!!
Ellers nyter vi gode og varme høst dager så lenge det varer. Lørdag 1.oktober var vi på hytta og beisa litt i 18 grader faktisk. Lenge siden det har vært så varmt seint på høsten. Om ikke lenge ligger snart snøen her-før vi vet ordet av det. Men jeg lengter litt til vinteren også jeg da-elsker å gå på ski!!! Men det sier jeg ikke høyt:))
Ha en fortsatt fin høst alle mann-så sees vi om ikke så lenge:))

3 kommentarer:

 1. Så koslig at du/dere vil komme på Totentreff til neste år også :-) Her var det mye fint å hvile øynene på. Nei, helt klart at du ikke har ligget på latsida, så mye fint som du har laget. Ha en fortsatt fin høst ;-)

  SvarSlett
 2. Wow så mye fint du har laget!
  Så produktiv du er:)
  Høres ut som Totentreffet virkelig var gøy. Kanskje jeg får se å komme meg avgårde på neste:)
  Ha en fin dag, klem:)

  SvarSlett
 3. Herlighet, så mykjy fint du lågå :-)

  SvarSlett