torsdag 4. august 2011

Nytt familiemedlem

Søndag 31.juli ble en trist dag for oss her i familien. Hesten vår Prinsen som vi har hatt i ca.6 år, ble avlivet. Føttene hans har ikke vært gode det siste året, og de ble ikke bedre da han ble sparket av en annen og fikk blodforgiftning. Han kunne sikkert fått sprøyter og det som var, men hadde da måttet stå rolig og ikke blittt brukt. Det har han nå gjort i ett år allerede pga. av beina sine. Kjersti tok da et valg som det står respekt av. Hun ville la han slippe smerter og smertefull behandling. Prinsen var en hest som var skapt for å brukes, og det siste året som han hadde stått mer eller mindre hele tiden, hadde han tapt seg veldig mye. Han var en hest for action!! Så søndagen ble ikke en god dag for oss her. Tårene rant på Kjersti, mor og far. Dette er ulempen med dyr-de overlever oss ikke desverre. Så hvil i fred kjære Prinsen vår♥♥
Men midt i alt savnet etter Prinsen, bestemte vi oss for å kjøpe et føll som ble født den 11.juni. Han er født på gården der Prinsen var de siste dagene. Vi er ikke helt enig med oss selv hva navnet hans skal bli enda, men tror det blir Lerens Prins Amadeo. Amadeo til daglig. Nå skal han vokse seg stor og sterk i tre år før vi kan begynne å ri han inn. På de tre årene rekker Kjersti å utdanne seg, så det var midt i blinken:))

Ha en fortsatt fin dag:))

3 kommentarer:

 1. Huff, det er så leit å miste noen man er glad i, mennesker eller dyr... Men sånn er livet dessverre, så får man leve på de gode minnene. Lykke til med den lille søtingen :-)

  SvarSlett
 2. Prinsen <3<3 :(

  SvarSlett
 3. Huff så leit da... Ja det var trist. Det er så utrolig leit å miste de firbente. Men sånn er det. Man får ta de gode minnene med seg videre.
  En riktig så flott Amadeo da! Han kommer nok til å være til stor glede:)
  Ha en fin helg, klem:)

  SvarSlett