torsdag 7. juli 2011

40 års kort

Endelig tok sommeren seg en tur på besøk. Har vært to herlige dager nå her på Dombås. Kjenner at en er ikke akkurat bortskjemt med sol på kroppen. Har startet litt på ferien min. Skal ha fri 1 1/2 uke, så jobbe ei uke, så 2 1/2 uke fri. Blir en tur til Bergen neste uke. Minstemann og et søskenbarn på samme alder som har bestemt reisemålet. Var der en tur i fjor også. Men Bergen er en flott by som jeg gjerne besøker igjen:))
I Bergen har Stoff&stil butikk, så mor har bestilt en tur dit. Har fått bestilling på noen kjoler, så da må jeg benytte sjansen når jeg er i nærheten av en slik butikk.
Resten av ferien skal jeg male gang og pusse trapp-NÅ skal det gjøres. Dattera vil hjelpe meg når hun har ferie, så da ser jeg for meg at det skal gå fort å få gjort det. En ting er sikkert-en blir ikke arbeidsledig med hus og hytte!!
Et kort har det blitt siden sist. Ei svigerinne av meg ble 40 denne uka. De driver å pusser opp et gammelt hus, så på ønskelista stod det gavekort på Skeidar. Motivet er et digistamp fra Mo's.
Ha en fortsatt fin sommer:))

3 kommentarer:

 1. Stilig kort du har laget!
  Herlig motiv:)
  Ønsker deg en riktig god sommer Marita, klem:)

  SvarSlett
 2. Flott kort med herlig sommer-stempel. Det var sånn man skulle hatt det i ferien sin... God ferie :-)

  SvarSlett
 3. Herlig kort du har laget til Lena:-)
  Flotte farger og kult motiv:-)
  Klem

  SvarSlett