søndag 12. juni 2011

Pinsa 2011

Ja da har vi kommet til 1.pinsedag. Dette er i pinse vi kommer til å huske pga. flom og regn. Vi bor langt unna elva som har gått over sine bredder, men har vært å sett på skadene rundt omkring. Syns virkelig synd på de som er rammet. Heldigvis har det ikke gått menneskeliv, men skadene på hus og diverse er stort:-(
Kjersti er hjemme fra Gran, men er spent på om hun kommer seg nedover igjen i morgen. Får håpe veiene åpner igjen til da.
Har laget noen kort siden sist. Mannen min Geir ble 50 år forrige helg, så da måtte det bli et kort. Har brukt ark fra Bo Bunny og motiv fra Mo's digital pencil.
Kortet med sykepleier er et bestillingskort til ei som var ferdig utdannet denne uka. Motivet er fra Art impression.
Ellers et lite "ras" med diverse konfirmant kort.

Ønsker alle ei fortsatt fin pinse:-)

4 kommentarer:

 1. Hei
  Ja dette er en spesiell pinse for oss i Gudbrandsdalen. Vann over alt. heldigvis bor jeg og et stykke unna elva, men vi er jo ikke trygge for evt. ras. Jeg krysser fingrene.
  Flotte kort du viser oss. Jeg digger oldisstempler!
  Vi snakkes!
  klem fra Gro

  SvarSlett
 2. Godt å høre at du er trygg i flommen :-) Vi skulle på hytta i Kvitfjell i pinsen, og hadde planlagt å kjøre baksideveien, men jammen hadde det gått ras der, så da var det bare å snu ved Øyer. Men heldigvis har vi hytte i Østerdalen også, så da reiste vi dit isteden, hehe... Så mange fine kort du har laget, med masse tøffe motiver. Fortsatt god pinse :-)

  SvarSlett
 3. Ja, denne pinsa vart jammen spesiell. :( Fryktelig hvordan vannet har rasert! Godt å bo høgt nå om dagen!

  Herlige kort du har laget! Det til Geir hadde jo et fantastisk motiv!!! :D

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 4. wow!! for mange flott kort du har lage:) liker din måte de du lager:)

  svan:)

  SvarSlett